Uploaden van ingescande bidprentjes bestand(en)
U kunt desgewenst scans van bidprentjes aanleveren voor opname in de NBA databank. Indien mogelijk graag zowel een scan van de voorzijde als de binnenzijde.
De beste resultaten leveren scans van 1:1 met een resolutie van 300 dpi en 16 miljoen kleuren. Het is niet nodig deze verder te bewerken (recht zetten, contrast, helderheid, kleurstelling, scherpte, enz.) en "uit te snijden", want dat doen wij zelf al.

De afbeeldingen moeten aan de volgende afmetingen voldoen om voor opname in aanmerking te komen: minimaal 650 x 829 pixels.
De volgende afbeeldings-bestandsformaten worden geaccepteerd door de upload-routine van NBA:
.JPG .JPEG .GIF .BMP .PNG .TIF (maximale totale uploadgrootte 50 MB per keer).

De upload-routine kan meervoudige bestandsnamen verwerken.

Bidprentjes uit geheel Nederland zijn van harte welkom en uw hulp wordt bijzonder gewaardeerd. Indien u uw e-mailadres invult bij de upload, dan laten wij u t.z.t. het resultaat van uw inzending weten. De snelheid van verwerking is uiteraard afhankelijk van het aanbod en onze reaktie kan daardoor even op zich laten wachten. Maar u krijgt in elk geval bericht van ons.
De upload is bedoeld voor hooguit enkele tientallen bestanden. Wilt U grote hoeveelheden beschikbaar stellen neem dan contact met ons op via het:

contactformulier

Wij danken u bij voorbaat voor uw medewerking.

Het NBA-team

* Uw voornaam
* Uw achternaam
* Uw woonplaats
Uw e-mailadres, zodat we eventueel contact met u kunnen opnemen
Eventuele korte opmerking
 
*
  * Verplicht invoeren